Annika Berlin IT-konsult incubit

Annika Berlin

Positiv, drivande och en engagerande projekt- och produktledare inom privat och offentlig sektor. Anser Clarion Hotel Post (gamla posthuset) på Drottningtorget vara Göteborgs vackraste byggnad.

Levererar resultat genom strukturerat, kommunikativt och lösningsfokuserat arbetssätt

I rollen som senior projektledare inom IT-branschen har Annika en gedigen kunskap av att på ett strukturerat, kommunikativt och lösningsfokuserat arbetssätt leverera resultat. Annika har utfört förstudier, kravställningar, estimeringar och leveranser av kundunika utvecklingar, uppgraderingar, integrationer, implementationer, utrullningar och förvaltningsuppdrag. Annika har haft rollen som produktledare med fokus på agil produktutveckling och stark kundinvolvering.

Annika drivs av att ständigt förbättra arbetssätt och kommunikation för att hitta effektiva lösningar tillsammans och för att kunna uppnå förväntat resultat. Hennes personlighet karaktäriseras av hon är positiv, drivande och en engagerande ledare.

Tre snabba frågor

Utanför jobbet – vad är du riktigt bra på?
Håller kontakten med vänner och familj och skapar gärna stora och små spontana tillfällen att umgås.
Vilken film vill du rekommendera?
En oväntad vänskap. En underbar sann historia om fördomar och kamratskap som gestaltas med humor, ärlighet och nyfikenhet
Vilken är Göteborgs vackraste byggnad?
Clarion Hotel Post på Drottningtorget (gamla posthuset). Mäktig byggnad med läcker modernisering som dessutom har haft en viktig och central funktion historiskt!
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Annika Berlin
annika.berlin@incubit.seSkicka e-mail0761-068753
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.