Anna Dahlqvist IT-konsult incubit

Anna Dahlqvist

Lång erfarenhet inom IT-branschen av att leda projekt både inom offentlig och privat verksamhet. Beskriver sig själv som driven, lösningsorienterad och positiv.

Leder projekt för hållbara lösningar och arbetssätt

Med många år inom IT- branschen har Anna en mycket bred kompetensbas inom IT. Anna är utbildad datavetare och har en lång och bred erfarenhet både inom offentlig och privat verksamhet av att leda och utveckla projekt både från IT- och verksamhetssidan.

Att agera bryggan mellan IT och verksamheten genom hela projektfasen samt att vara navet när det gäller att skapa hållbara, skalbara lösningar och arbetssätt, är något som kännetecknar Anna.

Anna har en gedigen erfarenhet av IT-infrastruktur, integration, migrering, verksamhetsutveckling med alltifrån upphandling till konsolidering, implementering och vidareutveckling.

Tre snabba frågor

Beskriv dig själv med tre ord.
Driven, lösningsorienterad och positiv
Vilken bok vill du rekommendera?
Istället för att rekommendera en bok vill jag ge tipset på att låta någon i din bekantskap välja en bok åt dig, då får man möjlighet att läsa något nytt som du troligtvis själv inte hade valt.
Hur ska en bra kollega vara?
En bra kollega är en person som ger stöd och kan agera bollplank när det behövs.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Anna Dahlqvist
anna.dahlqvist@incubit.seSkicka e-mail0735-222737
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.