Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.
Spårvagn i centrala Göteborg

Lust och engagemang

Vår filosofi kretsar kring laget, social gemenskap, glädje och livsbalans. Fyra viktiga beståndsdelar för bra företagande.

Dra åt samma håll

Målet när vi grundade incubit år 2017 var att skapa en arbetsplats med jordnära värderingar och de bästa kollegorna. En miljö där laget går före jaget, men där jaget får utvecklas utifrån den enskildes kompetens och engagemang.

Med det som grund kan vi i dag erbjuda ett lag med de bästa konsulterna oavsett om det handlar om att driva ett stort digitaliseringsprojekt eller att gå in och ta en tillfällig ledningsroll. Vår kompetens efterfrågas inom alla branscher och uppdragen, som till stora delar genomförs i våra kunders strukturer, innebär ofta förändrings-, transformations- och projektledning.

Vi drivs av en stark övertygelse om att ha roligt tillsammans och få alla att dra åt samma håll utifrån den egna lusten att utvecklas. Den övertygelsen tar vi alltid med oss i våra uppdrag.

Två personer samtal framför varsin bärbar dator