Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.
En grupp människor samtalar lättsamt i kontorsmiljö

Din nya kollega?

Den bästa konsulten upplevs som en kollega ute hos kund. Då tillför man mest värde. Vår vision är att vara Sveriges bästa kollega på uppdraget hos dig.

Bli en av oss på incubit
Anna Dahlqvist IT-konsult incubit

Anna Dahlqvist

Lång erfarenhet inom IT-branschen av att leda projekt både inom offentlig och privat verksamhet. Beskriver sig själv som driven, lösningsorienterad och positiv.

Annika Kjellin IT-konsult incubit

Annika Kjellin

Ledare i utmanande utvecklingsprojekt och program samt erfaren mötesfacilitator och coach. Läser mycket och vill rekommendera boken Bränn alla mina brev av Alex Schulman.

Christian Isetjärn IT-konsult incubit

Christian Isetjärn

Agil utveckling med användarupplevelsen och kunden i fokus. Hade gärna haft Björn Natthiko Lindeblad som sin mentor.

#it #organisation #kommunikation
Dino Mesihovic IT-konsult incubit

Dino Mesihovic

Nyfiken projektledare samt analytiker med goda kvaliteter att verka i team som uppskattad lagspelare. Ser gärna att en bra kollega ska vara ödmjuk, samarbetsvillig, pålitlig och stimulerande.

Fredrik Johansson IT-konsult incubit

Fredrik Johnsson

Engagerat ledarskap med förmågan att utveckla organisationer och genomföra affärsstrategier. Hade ofta Coldplay i lurarna under sina år med resor runtom i världen.

#it #organisation #kunskap
Jessica Zygelman IT-konsult incubit

Jessica Zygelman

Empatisk ledare som alltid håller människan i fokus. Vill i framtiden driva ett litet mysigt inrett pensionat, där gästerna bjuds på god mat och dryck samt go-fika.

Johan Falk IT-konsult incubit

Johan Falk

Möjlighetsorienterad ledare, verksamhetsutvecklare och god kommunikatör med passion för människor och IT. Har förmågan att se verksamheten ur alla intressenters perspektiv och trivs allra bäst i sammanhang där verksamhet, teknik och IT tillsammans skapar utveckling.

#it #organisation #kunskap
John Petersson IT-konsult incubit

John Petersson

Förståelse för de tekniska områden som är gångbara på marknaden idag. Vill rekommendera boken Liv 3.0: att vara människa i den artificiella intelligensens tid.

#it #organisation #kunskap
Karin Åkesson IT-konsult incubit

Karin Åkesson

Intresse för människor, teknik och dess samspel i sina analytikerroller. Har som oväntad talang att kunna balansera tre golfbollar på varandra.

Lana Celhasic

Lång erfarenhet av att stödja samhällsviktiga aktörer med verksamhetsutveckling och projektledning inom trafik och kollektivtrafik med fokus på samverkan med människan i centrum.

Lars Forssell IT-konsult incubit

Lars Forssell

Projektledare och ansvarig för globala förbättringsprogram och outsourcinginitiativ. Rekommenderar första filmen av Pirates of the Caribbean - lättsamt underhållande film när man vill koppla bort verklighetens vardag en stund.

Lena Ottermark IT-konsult incubit

Lena Ottermark

Ledande IT-befattningar i drygt 15 år med att utveckla verksamhet mot företagens mål och strategier. Är utanför jobbet riktigt bra på trevliga, energigivande träffar med familj och goda vänner. Rätt bra på yoga också.

Lena Wepplinger IT-konsult incubit

Lena Wepplinger

Lång erfarenhet som managementkonsult och chef med stor kunskap inom HR och verksamhetsutveckling. Hade gärna haft Winston Churchill som mentor.

#it #organisation #kunskap
Magnus Wilkenson IT-konsult incubit

Magnus Wilkenson

Mångårigt erfaren som ledare för projekt inom fordonsindustrin. Beskriver sig själv som dedikerad, närvarande och rolig.

Mari Fläring IT-konsult incubit

Mari Fläring

Rutinerad Sharepoint-specialist som hjälper företag och organisationer att modernisera och få större nytta av digitala lösningar. Alltid med en Nina Simone-spellista inom räckhåll.

Maria Persson

Med erfarenhet av vilka svårigheterna kan vara för verksamheter i digitala förändringsprocesser, kan Maria säkra att projekten blir framgångsrika. Hon vet också hur viktigt det är att ha koll på hunden i rallylydnad.

Mattias Karlsson IT-konsult incubit

Mattias Karlsson

Mångårig IT-bakgrund och erfarenhet av verksamhetsutveckling och ledningsarbete skapar trygghet i att ta ansvar. Anser Jugendhuset på Föreningsgatan 2 vara Göteborgs vackraste byggnad.

Peter Dahlqvist IT-konsult incubit

Peter Dahlqvist

Utveckling, drift och förvaltning i välmående och effektiva team. Vill rekommendera boken Liftarens guide till galaxen av Douglas Adams.

Siw Persson IT-konsult incubit

Siw Persson

Erfaren managementkonsult inom projektledning, förändringsledning, process- och verksamhetsutveckling som alltid, i vått och torrt, återvänder till 80-talsmusiken!

Sofia Rangmar

Social ledare med hög analytisk förmåga som har lätt att sätta sig in i kunders och organisationers behov. Fritiden ägnas gärna åt renovering och sport, både som utövare och som tränare

Therese Johansson

Engagerad, driven och relationsbyggande person med lång erfarenhet av verksamhets- och organisationsutveckling samt förändringsarbete i roller som projektledare och verksamhetsstöd.

Tobias Berggren IT-konsult incubit

Tobias Berggren

Gedigen erfarenhet som konsult och chef med stor kunskap inom affärsutveckling och ledarskap. Är utanför jobbet bra på att åka skidor och agera ledare i barnens fotbollsförening

#it #organisation #kunskap

Ulf Nilrud

Verksamhets- och organisationsutvecklare med lång erfarenhet av att bygga team och få verksamheter att samarbeta mot ett gemensamt mål. Gillar att vara ute i naturen.

Är du Sveriges bästa kollega?

Drömmer du om att bli Sveriges bästa kollega? Hos oss på Incubit söker vi efter kollegor som är engagerade, kompetenta och medkännande – de som verkligen gör skillnad på arbetsplatsen.

Vår vision är att vara delaktiga i våra kunders utveckling och förändring, genom att leda och forma processen. Vi lägger till värde genom att vara "saffranet i lussekatten" och "pusselbiten som ger hela bilden".

Sveriges bästa kollega är klok, driven och modig, med förmågan att leda och forma. Men det mest centrala är att du verkligen ser och lyssnar på andra. Du sprider glädje, stöttar kollegor och skapar mänsklig värdeökning.Är du redo att bli en av Sveriges bästa kollegor? Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss:
Christian: 072-3008095
Lena: 076-8401418
E-post: info@incubit.se

Våra värdeord: Mod, Visdom, Lust