Annika Kjellin IT-konsult incubit

Annika Kjellin

Ledare i utmanande utvecklingsprojekt och program samt erfaren mötesfacilitator och coach. Läser mycket och vill rekommendera boken Bränn alla mina brev av Alex Schulman.

Van vid komplexa processer, organisations- eller relationsfrågor

Annika har många års erfarenhet av att arbeta som verksamhetsutvecklare och projektledare med förändringsprojekt som specialitet. Hon engageras ofta i utmanande utvecklingsprojekt och program med många delprojekt samt vid etablering av nya arbetssätt där fungerande strukturer saknas. Med stor vana av att genomföra digitalisering i globala sammanhang med komplexa processer, organisations- eller relationsfrågor både inom privat och offentlig verksamhet. Blandar gärna längre åtaganden med att agera mötesfacilitator och workshopledare, eller personlig coach.

Hon har erfarenhet av förändringsarbete med Lean och six sigma-metodik samt stor erfarenhet av metodutveckling för processbeskrivning, projektledning och kvalitetssystem baserat på krav från internationella myndigheter.

Tre snabba frågor

Vilken bok vill du rekommendera?
Alex Schulmans Bränn alla mina brev – en verklighetsbaserad släkthistoria som präglat flera generationer med stark koppling till den tid respektive generation levde i.
Vilken musik återvänder du alltid till?
På senare år Sam Smith som har en skön mix av känsla och melodi.
Vad har du för oväntad talang?
Jag sydde under många år nästan alla mina egna kläder och har sytt tre balklänningar men min dotter ville ändå köpa sin när det var dags för skolbal
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Annika Kjellin
annika.kjellin@incubit.seSkicka e-mail0768-079982
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.