Dino Mesihovic IT-konsult incubit

Dino Mesihovic

Nyfiken projektledare samt analytiker med goda kvaliteter att verka i team som uppskattad lagspelare. Ser gärna att en bra kollega ska vara ödmjuk, samarbetsvillig, pålitlig och stimulerande.

Kunskap om hela produktlivscykeln med passion för produktstrategi och dataanalys

Med många års erfarenhet inom fordonsindustrin har Dino en bred erfarenhet från produktstrategi, produktutveckling, marknads- och konkurrentanalys samt eftermarknad i en global miljö med mångfald. Roller som projektledare, teamledare, systemansvarig och dataanalytiker har givit honom kunskap om hela produktlivscykeln, från produktinitiering till förvaltning och uppföljning.

Dino är nyfiken och driven projektledare samt analytiker med passion för produktstrategi och dataanalys. Med sin kommunikationsförmåga och sina sociala färdigheter har han goda kvaliteter att verka i team som uppskattad lagspelare.

Tre snabba frågor

Hur ska en bra kollega vara?
Ödmjuk, samarbetsvillig, pålitlig, stimulerande.
Vilken bok vill du rekommendera?
Born to Run av Christopher McDougall.
Utanför jobbet – vad är du riktigt bra på?
Skidåkning alpint.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Dino Mesihovic
dino.mesihovic@incubit.seSkicka e-mail0761-674111
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.