Jessica Zygelman IT-konsult incubit

Jessica Zygelman

Empatisk ledare som alltid håller människan i fokus. Vill i framtiden driva ett litet mysigt inrett pensionat, där gästerna bjuds på god mat och dryck samt go-fika.

Verksam inom IT i projekt, process och ledningsgrupp

Jessica har en gedigen bakgrund som verksam i IT-branschen sedan 1996. Hon har flera års erfarenhet av det strategiska arbetet i ledningsgrupp, projektkontorsplanering och implementering av ITIL-processer. Hon har arbetat inom förvaltning både som projektledare, kundansvarig och support/utvecklare. Hon har varit projektledare för komplexa IT-projekt såväl som mindre uppgraderingsprojekt inom ERP, både med agil och traditionell utvecklingsmetodik.

Jessica agerar som en empatisk ledare som alltid håller människan i fokus. Hennes drivkraft är att leda genom att coacha och utveckla människor i deras roller för att nå utsatta mål.

Tre snabba frågor

Beskriv dig själv med tre ord.
Positiv, engagerad och omtänksam.
Om du tvingas välja ett nytt yrke, vilket?
Yrke vet jag inte men när jag blir pensionär vill jag driva ett litet pensionat där jag inreder mysigt, bjuder gästerna på god mat och dryck samt go-fika.
Hur ska en bra kollega vara?
Bra teamplayer! Prestigelös, delar med sig av sina insikter, erfarenheter och kunskaper.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Jessica Zygelman
jessica.zygelman@incubit.seSkicka e-mail0700-645582
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.