Johan Falk IT-konsult incubit

Johan Falk

Möjlighetsorienterad ledare, verksamhetsutvecklare och god kommunikatör med passion för människor och IT. Har förmågan att se verksamheten ur alla intressenters perspektiv och trivs allra bäst i sammanhang där verksamhet, teknik och IT tillsammans skapar utveckling.

Lång erfarenhet från ledande roller i olika strukturer, tillsammans med passion för människor och IT sätter prägel på ledarskapet

Med över 25 år inom IT- och tjänstesektorn varav många års ledarerfarenhet har Johan en mycket bred kompetensbas inom verksamhets- och affärsutveckling. Drivande och engagerad i projektleveranser, ett flertal sourcing-aktiviteter och förvärv med medarbetar-övertag, partnerarbete, förändringsarbete, kvalitetsarbete, upphandling och tjänsteutveckling.

Johan är en mycket god kommunikatör. Ett signum i sina ledarroller är ett möjlighetsorienterat ledarskap präglat av öppenhet och lyhördhet, som tillsammans med starkt resultatfokus skapar goda ekonomiska resultat och leveranser. En annan viktig parameter är den egna passionen för teknik och IT – också med honom i konsultrollen.

Tre snabba frågor

Hur ska en bra kollega vara?
Schysst, ärlig och professionell. Sedan är det fantastiskt att få jobba med människor som ger energi.
Vilken musik återvänder du alltid till?
80-talet sitter djupt i mitt DNA och kommer ofta tillbaka till den syntetiska eran, och speciellt Depeche Mode.
Vilken film vill du rekommendera?
Som allätare har jag jättesvårt att ge någon specifik rekommendation. Sen har filmer som WarGames (från 1983 och möjligen nått bäst före-datum) inspirerat mig mycket i yngre år och jag är ett riktigt Star Wars-fan, där den senaste på iMax gav mig gåshud.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Johan Falk
johan.falk@incubit.seSkicka e-mail0708-514417
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.