Lana Celhasic IT-konsult incubit

Lana Celhasic

Lång erfarenhet av att stödja samhällsviktiga aktörer med verksamhetsutveckling och projektledning inom trafik och kollektivtrafik med fokus på samverkan med människan i centrum.

Relationsbyggande med ett stort samhällsengagemang

Lana har över 15 års erfarenhet som verksamhetskonsult, strategikonsult och projektledare inom offentlig sektor med fokus på kollektivtrafik, infrastruktur och samhällsplanering.

Samverkan är en röd tråd och framgångsfaktor där Lana genom sitt engagerade och inkluderande sätt skapar framgång inom de organisationer och förändringsprojekt hon arbetar.

Några exempel på initiativ som Lana har arbetat med är verksamhetsutveckling inom trafikledning, framtagande av utvecklingsplan för färdtjänst, utveckling av krisberedskap, projektledning av elektrifierad kollektivtrafik inom ElectriCity Göteborg, pendelparkeringar mm. Att jobba för ett hållbart samhälle är en av Lanas stora drivkrafter.

Tre snabba frågor

Beskriv dig själv med tre ord.
Engagerad, lojal och involverande.
Vilken är Göteborgs vackraste byggnad?
Jag älskar höga hus à la New York eller Dubai och så älskar jag broar. Men en byggnad i vår stad som jag tycker är vacker är Oscar Fredriks kyrka och en annan som jag tycker är mäktig är Konstmuseet.
Utanför jobbet – vad är du riktigt bra på?
Att ta hand om mina relationer.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Lana Celhasic
lana.celhasic@incubit.seSkicka e-mail0702-972578
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.