Lars Forssell IT-konsult incubit

Lars Forssell

Projektledare och ansvarig för globala förbättringsprogram och outsourcinginitiativ. Rekommenderar första filmen av Pirates of the Caribbean - lättsamt underhållande film när man vill koppla bort verklighetens vardag en stund.

Mångårigt erfaren konsult och ledare i varierande former av projekt och branscher

Lars är en erfaren konsult med över 20 år inom IT-branschen i flera olika ledande roller. Som projektledare har Lars drivit ett stort antal projekt i olika former och branscher. Projekttyperna har omfattat förstudier, utveckling, införande, avveckling, förbättringar, coachning av andra projektledare samt framtagande av processer.

Han har haft rollen som Portfolio Manager för ett stort antal projekt som en del av både globala förbättringsprogram såväl som outsourcingåtaganden. Som grund för framgångsrika projekt/leveranser har Lars ofta utgått ifrån PRINCE2 och ITIL.

Tre snabba frågor

Vad har du för oväntad talang?
Hygglig på att åka puckelpist.
Hur ska en bra kollega vara?
Engagerad, optimistisk, stöttande och professionell.
Vilken film vill du rekommendera?
Första filmen av Pirates of the Caribbean är lättsamt underhållande när man vill koppla bort verklighetens vardag en stund.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Lars Forssell
lars.forssell@incubit.seSkicka e-mail0702-465604
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.