Mari Fläring IT-konsult incubit

Mari Fläring

Rutinerad Sharepoint-specialist som hjälper företag och organisationer att modernisera och få större nytta av digitala lösningar. Alltid med en Nina Simone-spellista inom räckhåll.

Skapar struktur som gör tekniken lättillgänglig och långlivad

Som systemutvecklare och Sharepoint-arkitekt har Mari en lång erfarenhet av att hjälpa företag med strukturering av de digitala miljöerna. Långsiktighet är A och O för henne, med fokus på skalbarhet, användarvänlighet och lång livslängd.

Hon skapar lösningar som gör det lätt för många olika användare att nyttja komplex teknik, och för alltid en dialog med kunden för att hitta rätt nivå mellan nytänk och inarbetade strukturer. När arbetet väl är igång föredrar hon att jobba agilt för att kunna vara flexibel och snabbfotad.

Mari är utvecklare i grunden, men har gått via teknisk design till Sharepoint-specialist, och har bland annat byggt system för 50 000 enskilda användare. Hon är även certifierad scrum master.

Tre snabba frågor

Vilken musik återvänder du alltid till?
Nina Simone.
Beskriv dig själv med tre ord.
Lyhörd, noggrann och positiv.
Om du tvingas välja ett nytt yrke, vilket?
Målare.
No items found.

Mina projekt

Som person är jag ganska datadriven. Jag söker struktur och tror att man vinner mycket på att tänka efter först. Även om det tar lite längre tid i början har man alltid igen det i slutändan. Alltid.

No items found.
Kontakta
Mari Fläring
mari.flaring@incubit.seSkicka e-mail0723-339939
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.