Maria Persson IT-konsult incubit

Maria Persson

Med erfarenhet av vilka svårigheterna kan vara för verksamheter i digitala förändringsprocesser, kan Maria säkra att projekten blir framgångsrika. Hon vet också hur viktigt det är att ha koll på hunden i rallylydnad.

Resultatinriktad och affärsdriven förändringsledare

Även om alla bolag ännu inte har gjort sin digitala resa, har de flesta trots allt viss kunskap om vad som behövs göras och varför. När Maria började sin karriär på 1990-talet var PC:n för många verksamheter ett okänt fenomen, och digitala ekonomi- och bokföringssystem något nytt. Att gå från manuell hantering tilldigital var lika mycket ett mentalt som tekniskt paradigmskifte.

Detsamma gällde när hon i slutet av 1990-talet arbetade med utvecklingen av prissättning för mjuka reservdelar till lastbilar. Hur tar man betalt för en farthållare genom uppdatering av en programvara, när kund är van vid en hård produkt som skruvas i av en verkstad?

Maria var även med under IT-boomen i Stockholm och vet allt om pensionssystemets orange kuvert, då hon som managementkonsult deltog i arbetet bakom verksamhets-och lagkraven. Hon har också erfarenhet av den pågående digitaliseringen av hälso- och sjukvårdssektorn.

Kort sagt, söker du en resultatinriktad och affärsdriven förändringsledare som får organisation och individen att våga lämna det gamla för att bli effektiva och trygga i det nya, har Maria kunskapen, erfarenheten och engagemanget att göra förflyttningen.

Tre snabba frågor

Utanför jobbet – vad är du riktigt bra på?
Bada i havet året runt och njuta av långa hundpromenader.
Vad har du för oväntad talang?
Förare i hundsporten rallylydnad.
Vilken historisk person, levande eller död, skulle du vilja ha som mentor?
Jan Eliasson, före detta ordförande för FN:s generalförsamling.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Maria Persson
maria.persson@incubit.seSkicka e-mail0768-401440
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.