Siw Persson IT-konsult incubit

Siw Persson

Drivande och resultatinriktad inom projektledning, förändringsledning samt process- och verksamhetsutveckling. Hade gärna haft Astrid Lindgren, Ingvar Kamprad eller Petter Stordalen som mentorer.

Strategiska projekt och program i gränslandet mellan IT och verksamhet

Siw har under hela sin yrkeskarriär haft roller i gränslandet mellan IT och verksamhet inom såväl privat som offentlig sektor. Hon har gedigen erfarenhet av projektledning, förändringsledning samt process- och verksamhetsutveckling och har under åren ansvarat för många strategiska projekt och program. Hon har även utfört uppdrag från såväl förstudier, kravställning, systemutveckling, implementering som förvaltningsuppdrag.

Siw är drivande och resultatinriktad med ett stort engagemang i allt hon är involverad i. Hon är öppen och social, och har förmågan att få människor engagerade som den idéspruta hon är.

Tre snabba frågor

Vilken bok vill du rekommendera?
Nyss läst "Bränn alla mina brev" av Alex Schuman, den var spännande och givande. Längtar tills filmen kommer senare i år, som delvis är inspelad vid sjön Aspen i våra grannars stora 1800-talsvilla.
Om du tvingas välja ett nytt yrke, vilket?
Född och uppvuxen i Kallax utanför Luleå så har jag alltid varit intresserad av flyget, så att jobba med resor, upplevelser eller liknande hade kunnat bli nytt yrke, eller så hälsocoach av något slag. Jag hade inte valt något stillasittande kontorsjobb!.
Vilken historisk person, levande eller död, skulle du vilja ha som mentor?
Astrid Lindgren privat. Företagsmässigt skulle jag kunna tänka mig att få hänga med entrepenörerna Ingvar Kamprad eller Petter Stordalen!
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Siw Persson
siw.persson@incubit.seSkicka e-mail0768-401408
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.