Siw Persson IT-konsult incubit

Siw Persson

Erfaren managementkonsult inom projektledning, förändringsledning, process- och verksamhetsutveckling som alltid, i vått och torrt, återvänder till 80-talsmusiken!

Strategiska projekt och program i gränslandet mellan IT och verksamhet

Siw har under hela sin yrkeskarriär haft ledande roller i gränslandet mellan IT och verksamhet inom såväl privat- som offentlig sektor. Hon har en lång erfarenhet som managementkonsult och har under åren samlat på sig gedigen kunskap inom program- och projektledning med tonvikt på förändringsledning, verksamhets- och processutveckling. Siw har en förmåga att tydliggöra kundens behov (ofta visuellt) och på ett strukturerat sätt samverka med beställare och intressenter för att skapa engagemang, hitta lösningar tillsammans samt nå resultat och uppsatta mål.

Under åren har hon ansvarat för många strategiska verksamhetsprojekt med IT och digitalisering som grund för förbättrade arbetssätt. Flertalet kunduppdrag har inneburit en transformationsresa för verksamheten/organisationen genom att analysera nuläge, utveckla processer och arbetssätt samt implementera stöd för effektivare affärer. Siw är lyhörd och är bra på att planera, strukturera, coacha, leda och införa förändringar efter verksamhetens behov.

Som rutinerad projektledare har hon byggt upp en solid verktygslåda med metoder, modeller och erfarenhet inom projekt-, mötes- och workshopledning. Alltid med människan i fokus.

Tre snabba frågor

Vilken bok vill du rekommendera?
Nyss läst "Bränn alla mina brev" av Alex Schuman, den var spännande och givande. Längtar tills filmen kommer senare i år, som delvis är inspelad vid sjön Aspen i våra grannars stora 1800-talsvilla.
Om du tvingas välja ett nytt yrke, vilket?
Född och uppvuxen i Kallax utanför Luleå så har jag alltid varit intresserad av flyget, så att jobba med resor, upplevelser eller liknande hade kunnat bli nytt yrke, eller så hälsocoach av något slag. Jag hade inte valt något stillasittande kontorsjobb!.
Vilken musik återvänder du alltid till?
80-talsmusik! Då var jag 16-26 år. Allt hände då! ”Alla” grupper hade genombrott eller storhetstid då, exempelvis U2, Dire Straits, Roxette, Queen, Springsteen, Michael Jackson m fl.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Siw Persson
siw.persson@incubit.seSkicka e-mail0768-401408
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.