Sofia Rangmar IT-konsult incubit

Sofia Rangmar

Social ledare med hög analytisk förmåga som har lätt att sätta sig in i kunders och organisationers behov. Fritiden ägnas gärna åt renovering och sport, både som utövare och som tränare

Ledare, med förmåga att snabbt ta sig an ny kunskap

Sofia har en lång erfarenhet från olika bolag och branscher där hon haft ett flertal olika ledarroller. Med sin härliga förmåga att ta sig an ny kunskap, förstå kunders och organisationers behov har hon framgångsrikt skapat goda resultat. Sofia gillar att ta ansvar och brinner för att leda andra människor genom ett bra ledarskap.

Sofia är en social person men jobbar lika bra individuellt som i grupp. Hon har förmågan att lätt ta till sig innehåll och information samt översätta detta, med hänsyn till mottagaren, så att det blir enkelt att förstå. Hennes egna ord på sig själv är positiv, engagerad och outtröttlig, vilket är mitt i prick på vår kollega.

Tre snabba frågor

Utanför jobbet – vad är du riktigt bra på?
Alltid ägnat en stor del av min fritid till sport, innan spelat själv både handboll och fotboll men är nu handbollstränare till min dotter.
Vad har du för oväntad talang?
DIY (Do it yourself), renoverar mitt hus själv steg för steg!
Vilken historisk person, levande eller död, skulle du vilja ha som mentor?
Mark Zuckerberg
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Sofia Rangmar
sofia.rangmar@incubit.seSkicka e-mail0733-260139
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.