Therese Johansson

Engagerad, driven och relationsbyggande person med lång erfarenhet av verksamhets- och organisationsutveckling samt förändringsarbete i roller som projektledare och verksamhetsstöd.

Therese har gedigen erfarenhet av förändringsledning från medarbetarnivå till ledningsnivå, både som konsult och anställd. Uppdragen har ofta relaterat till verksamhetsutveckling, organisationsutveckling och förändringsledning i nära relation till organisationen och medarbetarna. Uppgifterna har bland annat inkluderat processutveckling där processkartläggning och genomförande av workshops har varit en viktig del.

Som den trygga, positiva och energiska person som Therese är gör att hon alltid lyckas driva projekt, från idé till fullgjord leverans. Att hon även har en uthållighet utöver det vanliga märks väl i allt hon tar sig an, både privat och i arbetet.

Tre snabba frågor

Vad har du för oväntad talang?
Måste nog säga min uthållighet som fått mig att springa i nästan 23 timmar och åka rullskidor genom Frankrike.
Om du tvingas välja ett nytt yrke, vilket?
Beteendevetare eller psykolog - lätt! Det är intressant hur människor och våra hjärnor fungerar och hur vi påverkas av vårt beteende.
Hur ska en bra kollega vara?
Någon som är nyfiken, villig att dela med sig och tar ansvar för vår gemensamma leverans.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Therese Johansson
Skicka e-mail
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.