Tobias Berggren IT-konsult incubit

Tobias Berggren

Gedigen erfarenhet som konsult och chef med stor kunskap inom affärsutveckling och ledarskap. Är utanför jobbet bra på att åka skidor och agera ledare i barnens fotbollsförening

Ledare i företag under utveckling

Tobias har över 20 års erfarenhet inom konsultbranschen med lång erfarenhet som ledare och chef på konsult- och systemutvecklingsföretag samt gedigen erfarenhet inom projektledning, verksamhetsutveckling, processutveckling och affärsrelationer. Han har erfarenhet som ledare av expansiva tillväxtperioder i flera tjänsteföretag.

Hans erfarenhet av ledarskap, managementkonsulting, rekrytering och personalansvar har tränat upp sin förmåga att leda människor i de utvecklingsprocesser företag ofta befinner sig i. Han rör sig gärna mellan såväl mjuka som hårda frågor, och tar gärna verksamhetsperspektivet med sitt kundfokus.

Tre snabba frågor

Hur ska en bra kollega vara?
Lyssnande, teamplayer, pålitlig och ansvarstagande.
Utanför jobbet – vad är du riktigt bra på?
Åka skidor och ledare i barnens fotbollsförening.
Vilken musik återvänder du alltid till?
Jag återkommer gång efter annan till Bo Kaspers Orkester, Kent och Eric Gadds musik.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Tobias Berggren
tobias.berggren@incubit.seSkicka e-mail0700-645528
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.