Ulf Nilrud IT-konsult incubit

Ulf Nilrud

Verksamhets- och organisationsutvecklare med lång erfarenhet av att bygga team och få verksamheter att samarbeta mot ett gemensamt mål. Gillar att vara ute i naturen.

Skapar grupper, ordning och sammanhållning

Som utbildad systemvetare, forskare inom mobilitet och med lång erfarenhet av att få organisation och verksamhet att fungera systemmässigt och personellt, har Ulf en unik förmåga att få människor och arbeta åt samma håll med tekniken som redskap.

Han har bland annat arbetat med att få kundtjänster, operativa centraler och samhällsviktig verksamhet att kunna leverera utan friktion 24 timmar om dygnet. Det kräver inte bara att man förstår teknik och kan skriva kravspecifikationer, utan ännu viktigare att man får människor att fungera både enskilt och tillsammans under inte sällan stressiga förhållanden.

Ulf utvecklar och driver gärna visionära såväl som strategiska och taktiska uppdrag. Men framför allt har han de mänskliga egenskaper samt den kunskap och erfarenhet som behövs för att skapa grupper, struktur och sammanhållning genom att lyssna, förstå och inkludera.

Tre snabba frågor

Om du tvingas välja ett nytt yrke, vilket?
Något där man får vara ute mycket. Kanske att arbeta på en fjällstation eller något på havet – men bara det är bra väder.
Vilken är Göteborgs vackraste byggnad?
Landshövdingehus är vackra i sin enkelhet. Jag bodde en period i kvarteret Standaret vi Karl Johans torg i Majorna och jag tycker det huset är vackert.
Vad har du för oväntad talang?
Talang vet jag inte, men det är lite oväntat att i flera år varit med i ultralöpningslandslaget utan att ha sprungit en meter.
No items found.

Mina projekt

No items found.
Kontakta
Ulf Nilrud
ulf.nilrud@incubit.seSkicka e-mail0706-600957
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.