2022-11-30

Incubit har blivit utsett till Gasellföretag

Värdet av utmärkelsen i en oerhört omtumlande vardag och värld tål naturligtvis att funderas över, säger Mattias Karlsson. Samtidigt är Gasellutmärkelsen ett väldigt fint kvitto och betyg på vad vi som femåring lyckats med. Att tillsammans med alla fantastiska kollegor ha utvecklat en fin, betydande och sunt hållbar aktör på konsultmarknaden.

Det är incubits fyra senaste år som ligger till grund för utmärkelsen. Genom dem har DI Gasell bland annat säkerställt att vi har sunda finanser, att omsättningen minst har fördubblats sedan 2018 och att det samlade rörelseresultatet har varit positivt under perioden. Det är även viktigt att vi vuxit organiskt och inte genom förvärv eller fusioner.

Skapandet av incubit 2017 gjordes med en grundidé: Att bygga en arbetsplats, med jordnära värderingar, tillsammans med Västsveriges bästa kollegor. Beståndsdelarna är fortsatt centrala i allt vi gör, där vi tillsammans formar vår egen framtid under en filosofi som kretsar kring laget, social gemenskap, glädje och livsbalans – ”the People Make the Place”.