Lena Wepplinger IT-konsult incubit

Lena Wepplinger

Lång erfarenhet som managementkonsult och chef med stor kunskap inom HR och verksamhetsutveckling. Hade gärna haft Winston Churchill som mentor.

Projekt- och driftleder digitala förändringsprocesser

Lenas långa erfarenhet av ledarskap, förändringsledning och verksamhetsutveckling har gett henne tryggheten och kunskapen att leda människor genom komplexa förändringsprocesser – analoga som digitala.

Med specialistkompetens i frågor kring affärskritiska digitala lösningar inom bland annat HR-området samt organisationers behov av säker och korrekt information från deras masterdata, kan Lena både projekt- och driftleda digitala förändringsprocesser.    

Hon har tidigare bland annat arbetat som Head of Content and Experts hos en HR-programleverantör och som Consultant Manager varit med att utveckla en konsultverksamhet.

Tre snabba frågor

Beskriv dig själv med tre ord.
Energisk, positiv och nyfiken.
Vilken historisk person, levande eller död, skulle du vilja ha som mentor?
Skulle gärna testat Winston Churchill. Ett litet tag. Tror kanske att han var lite för ”bladig” emellanåt.
Om du tvingas välja ett nytt yrke, vilket?
Arkitekt – så skulle ”Husdrömmar” vara min tv-serie.
No items found.

Mina projekt

Med hög energi, nyfikenhet och vana att hantera människor i olika miljöer tar jag gärna uppdrag med fokus på inkludering av människor i digitala integrations-processer.

Kontakta
Lena Wepplinger
lena.wepplinger@incubit.seSkicka e-mail0768-401418
CV
Ladda ner profil
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser.